Uncategorised

Een boete voor je eigen Basic Instinct momentje op vakantie?

Dat kan inderdaad zomaar. Helaas is de Boetebon nog niet verkrijgbaar in het buitenland en dien je daar je opgelopen bekeuring toch echt helemaal zelf te betalen. Met de zomervakantie voor de deur is het wellicht verstandig je even te verdiepen in de regels die gelden op jouw vakantieadres. Reviewwebsite Zoover zette een aantal bijzondere boetes voor ons op een rijtje:   

Zonder onderbroek in Thailand

Zin in een eigen Basic Instinct-moment op reis? Niet in Thailand! Daar worden boetes uitgedeeld als je zonder ondergoed de deur uit gaat. Wij zijn razend nieuwsgierig hoe dit gecontroleerd wordt maar verstandig om je flirt technieken niet uit te proberen op een Thaise agent.

Slippers achter het stuur in Frankrijk

Een heerlijke zomeravond in Frankrijk gaat natuurlijk samen met een goed glas wijn, stokbrood en nog een goed glas wijn. Wanneer je snel naar de plaatselijke supermarkt moet voor het benodigde flesje Sauvignon, verruil dan even je slippers voor goed zittend schoeisel. Met slippers achter het stuur resulteert onherroepelijk in een boete. Dit geldt overigens ook voor rijden met oordopjes.

Laat de slippers ook maar thuis als je naar Italië gaat

Op het Italiaanse Capri is het namelijk niet toegestaan schoenen te dragen die geluid maken. De slippers kunnen dus ook op dit vakantieadres in de kast blijven.  De sneakers mogen de koffer in.

Gezondheid!

Niezen in Asheville doe je een beetje stiekem.  Bizar maar waar: het is daar verboden om op straat te niezen.

Wittebroodsweken? Liever niet in Dubai

Een romantische vakantie? Dan is het misschien verstandig om Dubai even over te slaan. Het is niet toegestaan om in het openbaar teveel te friemelen of te knuffelen. Het levert simpelweg een boete op.

Even een shirtje of pareo aan in Barcelona

In bikini pareren op het strand of lekker bakken in je zwembroek? Allemaal prima. Maar ga je een verkoelend drankje halen trek dan even iets aan. Alleen in zwemkleding rondlopen is in Barcelona een No Go.  

Es ist einfach so

Zonder benzine op de Autobahn in Duitsland is sowieso niet helemaal handig, maar levert ook een serieuze bekeuring op. We hebben nog niet uitgezocht hoe het zit met de nieuwe generatie elektrische auto’s. Of zonder stroom eveneens een bekeuring oplevert weten we dus niet. Wij kunnen alleen maar zeggen: voltanken maar!

Gelukkig is er de Boetebon

Op weg naar het zonnige zuiden of lekker op vakantie in ons eigen landje, houd je een beetje aan de snelheid. De zon wacht wel.
Maar sta je er toch per ongeluk weer flitsend op, dan is er gelukkig altijd nog de Boetebon.

Jouw Boetebon bestel je hier.
Heb jij al een Boetebon maar staat er nog geen geldbedrag op? Waardeer hem dan hier op! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *